1. Početna stranica
 2. Alumni zajednica
 3. Pothvati naših Alumnija

Alumni

Inspirirajte se našim bivšim sudionicima i njihovim pothvatima. Naši bivši sudionici čine jednu od najvećih zajednica društvenih poduzetnika u svijetu.

Alumni iskustva

 • Najbolja stvar koja se dogodila za Get Work tim pri startanju nase platforme, je ulazak u program Social impact award. Ušli smo u program i pobjedili u finalu iako je konkurencija bila velika i oštra. Danas se možemo pohvaliti visokim MRR-om provizijama od usluga, najma i nekretnina. U prvom tjednu programa svih 5 dana smo proveli s voditeljom programa i mentorom.

  Benefiti programa su: velika marketinska ekspanzija nase ideje i prepoznatljivost proizvoda kao inovacije. Danas smo, nakon 4 godine od pobjede, još u procesu razvoju proizvoda i to pokazuje kako dugotrajan proces od ideje do proizvoda može biti ali sigurno nećemo odustati,

  Finalist Mario Marević Get Work
 • Biti SIA finalist je zaista nešto posebno jer imate priliku predstaviti svoje ideje pred svijetom i upoznati druge ljude koji čine društvene promjene kao i vi. Osim toga, imate priliku slušati razna predavanja koja vam mogu pomoći pri razvijanju poduzetničke ideje, a uz pomoć alumni networka ulazite u zajednicu koja vas nadalje motivira da napravite promjenu u svijetu. Zaista jedno nezaboravno iskustvo!

  Finalist Frane Marušić O’BUS

Javite nam se

Jeste li zainteresirani za pridruživanje našoj alumni zajednici?

  Alumni pothvati

  Poveži se s Alumnijima

  Moguće je povezati se s našim Alumnijima.

  Saznaj više