1. Početna stranica
 2. Alumni zajednica

Pridruži se našoj Alumni zajednici!

Postani dio naše alumni zajednice. Imamo brojne lokalne i međunarodne prilike za povezivanje s našim bivšim sudionicima i nadahnuće njihovim idejama.

Naša lokalna zajednica alumnija sastoji se od SIA sudionika iz više generacija koji grade smislene odnose i podržavaju jedni druge na njihovom putovanju kao kreatore promjena. Zajednica omogućuje razvoj lokalnog utjecajnog ekosustava preuzimanjem aktivne uloge u aktualnom programu SIA i inspiriranjem većeg broja mladih da započnu svoj pothvat.

 • Ekskluzivne mogućnosti

  Pristupajte našoj lokalnoj mreži programa, financijera i mentora kako biste dalje razvijali sebe i svoj pothvat.

 • Lokalni odnosi

  Povežite se s bivšim sudionicima iz svoje zemlje da biste učili od njih i s njima.

 • SIA uzori

  Uključite se u SIA program i podijelite svoju priču s mladima kako biste podržali razvoj novih društvenih poduzetnika.

Alumni iskustva

 • Najbolja stvar koja se dogodila za Get Work tim pri startanju nase platforme, je ulazak u program Social impact award. Ušli smo u program i pobjedili u finalu iako je konkurencija bila velika i oštra. Danas se možemo pohvaliti visokim MRR-om provizijama od usluga, najma i nekretnina. U prvom tjednu programa svih 5 dana smo proveli s voditeljom programa i mentorom.

  Benefiti programa su: velika marketinska ekspanzija nase ideje i prepoznatljivost proizvoda kao inovacije. Danas smo, nakon 4 godine od pobjede, još u procesu razvoju proizvoda i to pokazuje kako dugotrajan proces od ideje do proizvoda može biti ali sigurno nećemo odustati,

  Finalist Mario Marević Get Work
 • Biti SIA finalist je zaista nešto posebno jer imate priliku predstaviti svoje ideje pred svijetom i upoznati druge ljude koji čine društvene promjene kao i vi. Osim toga, imate priliku slušati razna predavanja koja vam mogu pomoći pri razvijanju poduzetničke ideje, a uz pomoć alumni networka ulazite u zajednicu koja vas nadalje motivira da napravite promjenu u svijetu. Zaista jedno nezaboravno iskustvo!

  Finalist Frane Marušić O’BUS

Pridruži se!

Ako ste sudjelovali u SIA-i i želite se pridružiti našoj alumni zajednici, javite se!

  Pothvati naših Alumnija

  Inspirirajte se našim bivšim sudionicima i njihovim pothvatima. Naši bivši sudionici čine jednu od najvećih zajednica društvenih poduzetnika u svijetu.

  Detalji

  Međunarodna Alumni zajednica

  Naša međunarodna zajednica alumnija sastavljena je od bivših sudionika SIA programa iz više generacija koji dijele zajednički cilj rješavanja najhitnijih pitanja na svijetu svojim projektima. Zajednica alumnijima pruža otvoren prostor za međusobnu potpuru na poduzetničkom putu i ekskluzivan pristup prilikama za njihov osobni rast i razvoj njihovog pothvata.

  Podaci o utjecaju

  • Globalni utjecaj
   40 Ukupan broj pothvata koji su prošli kroz SIA program
  • Početničko financiranje
   50.000 Ukupni iznos nagrade dodijeljen sudionicima inkubacije
  • Karijera usmjerena na društveni utjecaj
   83,1% Postotak bivših sudionika koji ne rade više na projektu prijavljenom na SIA i sada rade na radnim mjestima usmjerenima na društveni utjecaj.

  Pridruži se našoj međunarodnoj zajednici!

  Naši bivši sudionici čine najveću zajednicu društvenih poduzetnika na svijetu i imaju pristup širokom rasponu ekskluzivnih mogućnosti.

  Detalji