1. Početna stranica
 2. Partneri
 3. Financijski partneri

Financijski partneri

Nastojimo izgraditi duboku suradnju s financijskim partnerima iz javnog, privatnog i pluralnog sektora. Naši financijeri ključni su dio ispunjavanja naše misije i kao rezultat toga dobivaju pristup jedinstvenim prilikama.

Social Impact Award jedna je od najvećih svjetskih zajednica mladih društvenih inovatora i neovisna globalna organizacija osnovana kao društveni pothvat sa statusom nevladinih organizacija. Surađujemo sa širokim rasponom dionika kao što su zaklade, javne institucije i korporacije koje dijele našu viziju svijeta u kojem mladi shvaćaju svoj potencijal kao pokretači promjena.

Oblici partnerstva

Sva naša partnerstva su zajednički stvorena na temelju zajedničkih interesa i zajedničke misije, kao i povjerenja i transparentnih odnosa. Radimo s dvije vrste modela partnerstva:

 • Jednokratna partnerstva: jednokratno financirate određenu uslugu bez zajedničkog stvaranja ili podupiranja provedbe usluge ili njezinih dionika.
 • Dugoročno: snažno ste zainteresirani za zajedničko stvaranje konkretne usluge na temelju vaših ciljeva. Da biste to učinili, uključite svoju mrežu i skup stručnog znanja prije, tijekom i nakon provedbe usluge. Želite postati dio našeg dugoročnog putovanja kako biste omogućili i procijenili utjecaj partnerstva.

Vrijednost partnerstva s nama ovisi o tome tko ste i gdje leži vaš fokus. Možemo stvoriti partnerstva s nekoliko vrijednosnih prijedloga u sva četiri područja utjecaja:

 • Podizanje svijesti: Uključite se u našu zajednicu i pokažite svoj brend kao istinski utemeljen na svrsi i aktivan u rješavanju najhitnijih pitanja našeg doba.
 • Obrazovanje: pojačati postojeće visoke potencijale budućim vještinama koje su potrebne ne samo za izgradnju uspješnih društvenih poduzeća, već su ključne i za daljnje inovacije u svim sektorima društva.
 • Potpora: Uključite najinovativnije ideje zajedno s nama u uspješna društvena poduzeća s dokazanim sustavnim i trajnim učinkom.
 • Zajednica: Izgradite potporne ekosustave za društvene poduzetnike diljem svijeta unoseći vašu specifičnu stručnost i strast u našu mrežu posredničkih organizacija, inovacija u ranoj fazi i uspješnih Alumni pothvata.

Podaci o utjecaju

 • Globalna zajednica
  100 Društveni inovatori koji su izgradili svoj pothvat sa SIA-om od pokretanja inkubacije 2015.
 • Izgradnja ekosustava
  15 Organizacije koje su se udružile sa SIA-om širom svijeta
 • Međunarodni doseg
  18 Zemlje koje su bile domaćini prošlogodišnjeg izdanja SIA-e

Naj utjecaj

Od 2009. SIA je utjecala na tisuće mladih nositelja promjena u više od 25 zemalja.

Detalji

Javite nam se

Svaka priča o uspjehu počinje razgovorom. Kontaktirajte nas kako biste saznali više o našem radu i mogućnostima suradnje.