1. Početna stranica
 2. Partneri
 3. Ne-financijska partnerstva

Ne-financijska partnerstva

Naš rad zahtijeva značajna partnerstva unutar i među sektorima. Naša široka mreža partnera pomaže nam izgraditi snažan ekosustav društvenog poduzetništva na lokalnoj i međunarodnoj razini.

Za društvene izazove s kojima se suočavamo na Social Impact Award-u potrebna je snažna suradnja unutar i među sektorima. Nastojimo izgraditi čvrstu mrežu partnerstava koja može ubrzati razvoj nacionalnih ekosustava društvenog poduzetništva. Trenutno surađujemo s više od 1000 partnera na globalnoj razini iz svih sektora društva, uključujući sveučilišta, javne agencije, ministarstva, korporacije, međunarodne institucije i još mnogo toga.

Oblici partnerstva

SIA je jedinstveno osmišljena kako bi omogućila mnoge vrste partnerstava. U okviru naše trenutačne strategije želimo izgraditi partnerstva u sljedećim ciljevima:

 • Povećanje svijesti: nadahnjujemo mlade talente da se uključe u društveno poduzetništvo kao praktičnu priliku za rješavanje ključnih društvenih izazova. Na primjer, pozdravljamo partnere sa sličnom publikom zainteresiranom za unakrsnu promidžbu.
 • Internetsko obrazovanje: osnažujemo mlade talente pažljivo oblikovanim i pristupačnim obrazovnim formatima kako bismo oslobodili njihov potencijal inovatora i poduzetnika.
 • Alternativne mogućnosti za karijeru: polaznicima koji se ne osjećaju spremnima preuzeti ulogu osnivača pružamo druge mogućnosti za karijeru u području društvenog poduzetništva. Na primjer, ako vodite pripravništva, nudimo njihovo promicanje među našim sudionicima.
 • Potpora bivšim studentima: pomažemo u izgradnji poticajnih ekosustava oko bivših finalista i pobjednika SIA-e kako bismo omogućili njihov dugoročan razvoj. Na primjer, ako vodite ponude podrške za društvene poduzetnike, nudimo njihovu integraciju u aktivnosti naše zajednice.

Podaci o uspjehu

 • Široki doseg
  3,6M Organski doseg prošlogodišnjeg inspirativnog sadržaja
 • Artboard 5
  Participacija mladih
  9.000+ Radionice i sudionici događanja u prošlogodišnjem izdanju SIA-e
 • Priprema poduzetničkih pothvata
  181 Pothvati koji su prošli našu inkubaciju u prošlogodišnjem izdanju SIA-e diljem svijeta
 • Globalni utjecaj
  40 Ukupna ulaganja koja su prošla kroz programe inkubacije SIA-e

Naš uspjeh

Od 2009. SIA je utjecala na tisuće mladih nositelja promjena u više od 25 zemalja.

Saznaj više

Javite nam se

Svaka priča o uspjehu počinje razgovorom. Kontaktirajte nas kako biste saznali više o našem radu i mogućnostima suradnje.