1. Početna stranica
 2. Program
 3. O fazi inkubacije

Izgradi svoj poduzetnički poduhvat

Napravite svoje prve korake kao društveni poduzetnik u našoj inkubaciji. Putovanje će vam dati sve resurse koji su vam potrebni da svoju ideju pretvorite u uspješan pothvat.

Naša inkubacija je sveobuhvatno iskustvo koje će vam pružiti podršku potrebnu za izgradnju uspješnog pothvata. Iako najperspektivniji pothvati inkubacije dobivaju SIA nagradu, iskustvo svim finalistima pruža vještine i znanje koje će im pomoći tijekom cijelog njihova putovanja kroz društveno poduzetništvo.

Inkubacija sudionicima pruža sljedeće pogodnosti:

Individualizirana podrška: naša grupa stručnjaka i mentora vam nudi personalizirane smjernice u finaliziranju i izradi prototipa vaših poslovnih modela i modela utjecaja na svakom koraku.

Smislene veze: dio ste skupine mladih sličnih stavova s kojima možete graditi trajne odnose i razmjenjivati ideje.

Globalna izloženost: Možete generirati svoje prve sljedbenike i povećati vidljivost glasanjem u našoj zajednici, godišnje kampanje u kojoj tisuće ljudi glasuju za svoja omiljena poduhvata.

Ključni resursi: Najperspektivniji pothvati nose jednu od naših nagrada, među kojima su financiranje, priznanje i ulaznica za naš godišnji SIA Summit. Imat ćete i pristup dodatnim povlasticama koje mogu uključivati prostor za suradnju, jedinstvene mogućnosti partnera i još mnogo toga.

Timeline inkubacije

 1. Bootcampovi

  Kratki i intenzivni tečajevi i edukacije

 2. Individualizirano mentorstvo

  Finalisti dobivaju mentora koji s njima radi na individualnoj osnovi i pruža specijaliziranu podršku na temelju njihovih potreba.

 3. Okupljanja timova

  Okupljanja posebno posvećena izgradnji veza među finalistima. Finalisti mogu razmjenjivati stručne i osobne izazove, davati i primati uzajamnu potporu te zajedno učiti.

 4. Međunarodni webinari

  Online okupljanja za sve finaliste svih zemalja fokusirane na izgradnju vještina, međunarodno umrežavanje i još mnogo toga.

Mentori

Upoznajte neke od mentora koji će vas voditi tijekom cijelog putovanja.

Alumni iskustva

 • Najbolja stvar koja se dogodila za Get Work tim pri startanju nase platforme, je ulazak u program Social impact award. Ušli smo u program i pobjedili u finalu iako je konkurencija bila velika i oštra. Danas se možemo pohvaliti visokim MRR-om provizijama od usluga, najma i nekretnina. U prvom tjednu programa svih 5 dana smo proveli s voditeljom programa i mentorom.

  Benefiti programa su: velika marketinska ekspanzija nase ideje i prepoznatljivost proizvoda kao inovacije. Danas smo, nakon 4 godine od pobjede, još u procesu razvoju proizvoda i to pokazuje kako dugotrajan proces od ideje do proizvoda može biti ali sigurno nećemo odustati,

  Finalist Mario Marević Get Work
 • Super je, na jednom mjestu, vidjeti velik skup proaktivnih mladih, koji nisu samo pasivni promatrači svijeta oko sebe već Muveri i pokretači promjena u svojoj lokalnoj zajednici. Drago mi je da iz godine u godinu zajedno s novim polaznicima SIA programa razvijam vlastiti sustav poslovnog mentoriranja poduzetnika početnika kako bi u konačnici njihove ideje prerasle u efikasne i strukturirane organizacije.

  SIA Mentor Dario Varošanec Startup enthusiast

Nagrade

Inkubacija završava ceremonijom dodjele nagrada. Dobitnicima naše međunarodno priznate nagrade dodjeljuje se paušalni iznos predpočetnog financiranja kako bi se pokrili početni troškovi njihovog pothvata. Naša nagrada osnivačima daje i izloženost širokom spektru dionika na nacionalnoj i međunarodnoj razini, a potencijalnim partnerima za financiranje služi kao dokaz pouzdanosti. Konačno, dobitnici nagrade okupljaju se na našem SIA Summit-z kako bi proslavili kraj programa i početak njihova putovanja.

Osvoji nagradu

Naša je nagrada međunarodno priznata i sadrži niz jedinstvenih pogodnosti.

Saznaj više