SIA Mentor

Dario Varošanec

Bio

Već 9 godina gradim karijeru spajajući strast prema poduzetništvu i obrazovanju u jednu dugoročnu viziju poslovnog savjetovališta – NARLA. Vjerujem u znanstveni pristup poslovnom planiranju koje može osigurati uspjeh i održivost poduzeća. Svoju strast za menadžmentom počeo sam razvijati kroz organizaciju raznih sportskih i humanitarnih događaja, a prvi kontakt s poduzetništvom ostvarujem u srednjoj školi kroz pilot projekt Europske Unije “Škola poduzetničke konkurentnosti na tržištu rada za gimnazijalce”.

Kao certificirani LEGO SERIOUS PLAY facilitator, osposobljen sam za kreativno rješavanje organizacijskih problema koristeći LEGO kockice kao medij. Kroz uspješno osnivanje marketinške agencije Hero Factory, mentoriranje start-up timova te održavanje edukacija i predavanja, stekao sam iskustvo i znanje u području formiranja ideja i strukturiranja poslovnih procesa koje sad prenosim zainteresiranim pojedincima za pokretanje i/ili strukturiranje vlastitih organizacija.

 

Nudim usluge poslovnog savjetovanja i edukacija za startupove (pre-seed i seed faza), osobe koje žele pokrenuti posao ili tvrtke kojima je potrebna digitalizacija i strukturiranje poslovanja s naglaskom na učinkovitost procesa i uštedu vremena.

Glavni element savjetovanja je korištenje LEGO SERIOUS PLAY metode kao komunikacijskog i strateškog alata i uvodni korak u dugoročno individualno mentorstvo s odabranim pojedincima i organizacijama. Radionice, mentoriranje i savjetovanje se odvija primarno u opuštenoj atmosferi novoobnovljene coworking vile na Jabukovcu u Zagrebu, a sekundarno i po potrebi online.

Cilj poslovanja je pomoći tvrtkama i pojedincima struktuirati vlastite poslovne priče koje se potom kroz mentorsku podršku transformiraju u učinkovite poslovne modele temeljene na jasnoj definiciji ciljanog tržišta, kupaca, nekoliko izvora financiranja i snažnom timu.

Usluge koje nudim dijele se u tri kategorije: 1) Edukacije i radionice; 2) Poslovno savjetovanje; 3) Mentorski program.

Za više detalja prijavite se za sudjelovanje na NARLA launch eventu putem sljedećeg linka: https://forms.clickup.com/4742089/f/4gpy9-11001/A5LBIU24B8QO7QE3IH. Launch event je planiran za rujan 2023. godine.

Owner @Narla

Co-founder @ Hero Factory

Sales manager @ ooblee

Advisor @ Provel

—————————–

Certified LEGO SERIOUS PLAY facilitator

—————————–

„Let’s move business ideas into action and become #efficient &  #structured companies!“

Contact

SIA Mentor Dario Varošanec Startup enthusiast