1. Početna stranica
  2. Novosti
  3. Pripremamo za vas i Bootcamp - dvodnevnu edukaciju u Zagrebu. Prijavi se!

Pripremamo za vas i Bootcamp – dvodnevnu edukaciju u Zagrebu. Prijavi se!

Bootcamp kao odskočna daska za SIA program Pozivamo sve mlade kreativce, inovatore i poduzetnike da se prijave na naš Bootcamp! Ovo je prilika koju ne smijete propustiti, da unaprijedite svoje […]

Bootcamp kao odskočna daska za SIA program

Pozivamo sve mlade kreativce, inovatore i poduzetnike da se prijave na naš Bootcamp! Ovo je prilika koju ne smijete propustiti, da unaprijedite svoje poslovne ideje i savladate sve marketinške i financijske trikove koji su vam potrebni.

Što ćemo raditi?

Tijekom dva dana, zajedno sa sjajnim mentorima, oblikovat ćete marketinšku strategiju, upoznati se s osnovama financiranja poduzeća i razviti optimalni model financiranja za vašu ideju. A to nije sve! Segmentirat ćete kupce, razviti koncept poslovanja, te se upoznati s osnovama prezentacijskih vještina i pripremiti se za pitch. Sve to uz pomoć inovativne LEGO Serious Play metode koja će vaša kreativna rješenja podići na potpuno novu razinu!

Krajnji produkt ovog programa je vaš osobni poslovni plan, sastavljen u skladu sa preporučenim sadržajem na mrežnim stranicama HAMAG-BICRO-a.

Što nakon?

Ne zaboravite da kroz mjesec svibanj, sve do 28.5. možete prijaviti svoju vlastitu ideju u području društvenog poduzetništva na SIA platformu te dobiti vrijedne nagrade?

Što te nagrade uključuju, pitate se?

Kao prvo, imat ćete priliku razvijati svoju ideju tijekom ljetnih mjeseci uz pomoć iskusnog mentora.

Kada ste sigurniji u svoj projekt, slijedi nam pitchiranje pred stručnim žirijem.

Tri projekta osvajaju novčanu nagradu u iznosu od 1300 EUR bruto te putovanje na SIA Summit u Beograd u studenom 2023.! Pogledajte ovdje kako nam je bilo na zadnjem SIA Summitu u Beču 2022. godine.

Imate pitanje? Javite se na blanka@socialimpactaward.croatia

Osnovne informacije

Bootcamp traje 5 sati dnevno i što je najbolje, sve to je besplatno! Ne samo da su materijali osigurani, već će vam biti dodijeljen i online certifikat koji će vam pomoći da istaknete svoje novostečene vještine. Ako dolazite izvan Zagreba, ne brinite se, osiguravamo plaćen smještaj tijekom trajanja programa.

Ovaj Bootcamp je namijenjen mladima između 16 i 30 godina, koji su zainteresirani za poduzetništvo i razvoj svojih ideja. Broj sudionika je ograničen, stoga ne oklijevajte i prijavite se odmah!

Datumi: 16.5. i 17.5.

Mjesto održavanja: Zicer na Velesajmu.

Trajanje: 12:00 do 17:00

Pripremite se za dva intenzivna dana puna zabave i rada na vašim idejama. Vidimo se tamo!

Tko će vas mentorirati?

Aktivan još od srednjoškolskih dana, 25-godišnji Dario Varošanec, radno iskustvo kreće stjecati organizacijom brojnih međunarodnih humanitarnih i sportskih događaja sa svojih 15 godina. Kroz organizaciju evenata, Dario razvija interes za menadžment i upravljanje koji ga vodi ka sudjelovanju u pilot projektu Europske Unije “Škola poduzetničke konkurentnosti na tržištu rada za gimanzijalce”. U sklopu projekta prolazi prve menadžerske radionice, po prvi put upravlja većim timovima i određuje karijerni put koji ga preko smjera menadžment na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, vodi do trenutne pozicije savjetnika za razvoj poslovanja u 3 firme i mentora nekoliko startupa.

Tijekom srednje škole i studija, Dario gradi iskustvo kroz rad na pozicijama potpredsjednika međunarodne organizacije AIESEC Hrvatska za razvoj partnerstva, Attachea u sklopu Europskih Sveučilišnih igara, volontera na LEAP Summitu i voditelja tima sponzorstava InspireMe konferencije.

Prijašnja iskustva ga dovode do Hero Factory-a, performance marketing agenciju koju su-pokreće sa kolegama i u kojoj već 5 godina stječe iskustvo u financijama, strateškom i operativnom planiranju projekata te strukturiranju internih poslovnih procesa i edukaciji većine klijenata.

Zbog dugoročne poslovne vizije povezivanja poduzetničkog razmišljanja, rada i obrazovanja temeljenog na talentima, Dario je kroz godine završio brojne seminare kao što su Crowdfunding akademija, Akademija za politički razvoj #student, Model European Union Zagreb kao i vlastiti #letscertificate izazov.

Strateg, sportaš odmalena, putnik sa pola godine iskustva života u Portugalu (Porto), gadget freak, gastronom i ljubitelj čitanja i pisanja – sve su to uloge koje Dario ispunjava iz dana u dan i koje ukratko opisuju njegov karakter.