1. Početna stranica
  2. Novosti
  3. Predstavljamo 10 inspirativnih finalista Social Impact Award programa

Predstavljamo 10 inspirativnih finalista Social Impact Award programa

Jeste li spremni za dozu inspiracije? Danas vam predstavljamo 10 najboljih ideja, finalista Social Impact Award programa 2024. godine! Ovi kreativni i inovativni umovi mijenjaju svijet svojom energijom i inicijativom. […]

Jeste li spremni za dozu inspiracije? Danas vam predstavljamo 10 najboljih ideja, finalista Social Impact Award programa 2024. godine! Ovi kreativni i inovativni umovi mijenjaju svijet svojom energijom i inicijativom. Njihovi projekti donose nove perspektive i rješenja za društvene probleme. Saznajte tko su oni i kako planiraju napraviti razliku!

Predstavljamo vam finaliste u nastavku:

  1. CareConnect by Ivan Bukvić

CareConnect je centralni sustav za sve što vam treba kod liječnika! Brzo i jednostavno naručivanje, pregled termina, dijagnoza i lijekova – sve na jednom mjestu. Zaboravi na papirologiju i birokraciju, jer CareConnet digitalizira cijeli proces njege pacijenata. Uz pomoć ovog sustava nema više naručivanja i čekanja na termine u Hrvatskoj!

  1. EndoFit: Holistički pristupi endometriozi kroz fitoaromaterapiju

EndoFit istražuje prirodne metode liječenja endometrioze koristeći fitoterapiju za ublažavanje simptoma i poboljšanje kvalitete života.

  1. Okreni žlicu by Iva Doric

Okreni žlicu je platforma koja donosi jednostavne alate za lakše planiranje prehrane i brigu o zdravlju. U središtu projekta su planer prehrane i online prehrambeni izazovi koji pomažu ljudima lakše usvojiti zdrave navike na zabavan način!

  1. Smart Foodie by Martina Herceg i Jelena Jergović

Smart Foodie je aplikacija koja  prati rok trajanja namirnica u frižideru i javlja kad se približava istek. Uz to, daje super recepte i ideje kako ih iskoristiti na zdrav, efikasan i ukusan način!

  1. Clean app by Sanja Pešić i Zvonimir Sudarić

The “Clean Up” aplikacija povezuje profesionalne čistače s klijentima u Hrvatskoj i na taj način osigurava personaliziranu, učinkovitu i visokokvalitetnu uslugu za privatne i poslovne prostore. Aplikacija pojednostavljuje proces naručivanja i poboljšava uslugu.

  1. Discovery Studio by Ellen Zaradić

“Discovery Studio” je neprofitna organizacija koja organizira znanstvene radionice za klince od 5 do 10 godina, gdje provode eksperimente i uče osnove znanosti bez obzira na socio-ekonomske uvjete.

  1. Lookalac by Ivan-Pavao Boras, Hrvoje Plukavec i Adrian Poznić

Lookalac je program lojalnosti koji pomaže kafićima da grade i njeguju svoje zajednice. Grupiranjem kafića zajedno, Lookalac potiče lokalne i regionalne društvene mreže koje promiču inkluzivnost i osjećaj pripadnosti. Program pruža alate za stvaranje autentičnih veza i značajnih odnosa među gostima, čime podržava razvoj blisko povezanih zajednica.

  1. Mrvicu sretnija by Magdalena Bilić

“Mrvicu sretnija” predstavlja poslovni plan uz pomoću kojeg bi se razvila specijalizirana digitalna platforma s visokokvalitetnim video sadržajem namijenjena wellnessu žena. Platforma bi nudila besplatni i plaćeni sadržaj.

  1. Artistic Beauty Hub by Ivana Lončar

Inicijativa iz Zagreba “Artistic Beauty Hub” osnažuje mlade u kreativnoj, filmskoj, modnoj i beauty industriji kroz radionice i predavanja vodećih europskih stručnjaka. Nudi održive prakse, fleksibilne pakete, zajedništvo suradnje te prilike za osobni razvoj.

  1. Arty by Stella Zavišić

U sklopu ovog projekta kreirale bi se strategije za društvene mreže kao i podrška u kreiranju sadržaja s ciljem da umjetnici privuku klijente  zainteresirane za kupnju njihovih radova.

Još jednom hvala svima koji su sudjelovali, a svim finalistima želimo puno sreće u daljnjem putovanju. Nastavite sanjati velike snove i mijenjati svijet svojim idejama. Pratite nas putem web stranice i Instagrama kako biste saznali tko odnosi pobjedu ovogodišnjeg Social Impact Awards programa!