1. Početna stranica
  2. Novosti
  3. Sljedeći korak na našem putu bio je održavanje radionica u Rijeci!

Sljedeći korak na našem putu bio je održavanje radionica u Rijeci!

Na Filozofskom fakultetu u Rijeci, u petak 14. travnja, uspješno smo održali još dvije interaktivne radionice koje su dio Social Impact Awards programa. Radionice su usmjerene na promicanje poduzetničkih vještina […]

Na Filozofskom fakultetu u Rijeci, u petak 14. travnja, uspješno smo održali još dvije interaktivne radionice koje su dio Social Impact Awards programa.
Radionice su usmjerene na promicanje poduzetničkih vještina kod mladih i učenju kako od ideje napraviti održivi projekt.

Business modeling


Prvu radionicu “Business modeling” održao nam je Boris Golob, direktor Step Ri-ja, a pričao je detaljno o poslovnom modelu te nas je kasnije potaknuo da razradimo vlastite poslovne ideje. Na ovoj radionici sudjelovali su iznimno ambiciozni sudionici koji su predstavili svoju poslovnu ideju – izrada aplikacije za praćenje i analizu igrača u sportu koja bi pomoću kamere bilježila brzinu i kretanje igrača po terenu, a Boris im je pomogao oko provedbe.

Ides generation


Drugu radionicu “Idea Generation” održao je Neven Tamarut, direktor razvoja poslovanja Step Ri-ja, na kojoj je pristupilo 5 sudionika. Radionica se sastojala od poticanja kreativnosti, predstavljanja tehnika razmišljanja, analize određenih primjera i na kraju rješavanjem zadataka. Zaključak ove radionice bio je da stvaranje ideja mora uvijek biti “out of the box” i da zapravo ne postoje glupe ideje.


Atmosfera na radionicama bila je puna entuzijazma, energije i inovativnih ideja. Svi smo se međusobno povezali, razmijenili ideje i iskustva te stvorili nova poznanstva i moguće buduće suradnje.

 

Zanima li vas koji nam je idući grad na redu?

Stay tuned, jer 28.4. provodimo radionice u Zagrebu!
Prijave za radionice u Zagrebu možete pronaći ovdje: