• Social Impact Award kick off 11. ožujka

  Social Impact Award službeno počinje 11. ožujka! Ne propusti Kick off najvećeg europskog studentskog natjecanja u društvenom poduzetništvu.

   

  Pozivamo sve studente da se prijave za sudjelovanje na otvorenju natjecanja u utorak, 1.3. s početkom u 18:00 sati i pridruže zanimljivom programu.

  Imat ćete priliku saznati više o pojedinostima natjecanja i upoznati se s pojmom društvenog poduzetništva na dinamičnom i interaktivnom predavanju koje će održati iskusan društveni poduzetnik Teodor Petričević.

  Dio programa obuhvaća i metodologiju world cafe radionice na kojoj će studenti imati priliku upoznati društvene inovatore te studente, koji su se svojom idejom uključili u svijet društvenog poduzetništva te s njima razmijeniti iskustva i ideje o boljitku zajednice.

  Na kraju programa pripremamo neformalno druženje uz modnu reviju Socijalne zadruge Humana Nova, društvenog poduzeća koje proizvodi odjevne predmete od recikliranih materijala. Njihove proizvode ćete moći i kupiti nakon događaja.

  Uz sve navedeno, možeš se dobro zabaviti, upoznati i popričati sa zanimljivim ljudima i posjetiti najveći hrvatski coworking prostor Impact Hub Zagreb.

   

  Nemoj propustiti priliku biti dio zanimljivog programa – prijavi se!

  Svoju besplatnu ulaznicu možeš preuzeti pod RADIONICE.

   

  Sia Kick-Off_MONDAYsmall-01

Leave a reply.