1. Početna stranica
  2. Novosti
  3. Prijavi se na SIA impact radionice u Zagrebu 28.4.!

Prijavi se na SIA impact radionice u Zagrebu 28.4.!

SIA discovery phase seli se, napokon, i u Zagreb! Pozivamo sve koji žele naučiti kako svoje poslovne ideje pretvoriti u društveno odgovorne projekte da nam se pridruže na radionicama koje […]

SIA discovery phase seli se, napokon, i u Zagreb!

Pozivamo sve koji žele naučiti kako svoje poslovne ideje pretvoriti u društveno odgovorne projekte da nam se pridruže na radionicama koje organizira Social Impact Award program.

Impact modeling radionica

Jedna od radionica koju ne smijete propustiti je “Impact modeling” koju će voditi Helena Habdija. Helena je dugogodišnji edukator i mentor s iznimnim komunikacijskim vještinama, visokom razinom kreativnosti i razvijenom emocionalnom inteligencijom. Na ovoj radionici, naučit ćete kako stvoriti poslovni model koji ima pozitivan utjecaj na društvo i okolinu. Helena će vam pokazati kako analizirati svoje poslovne ideje i stvoriti održivu strategiju za uspješan poslovni poduhvat.

Chat with Impact

Druga radionica koju ne smijete propustiti je “Chat with Impact” koju će voditi Branko Drljača. Branko je stručnjak za društveno poduzetništvo s bogatim iskustvom u coaching i konzalting industriji. Na ovoj radionici, naučit ćete kako komunicirati svoje ideje na način koji će ostaviti pozitivan utjecaj na ljude i društvo. Branko će vam pokazati kako koristiti svoju znatiželju i kreativnost kako bi stvorili projekte koji će imati pozitivan utjecaj na svijet oko nas.

Ove radionice su idealna prilika za sve mlade ljude koji žele naučiti kako kombinirati poslovne ideje s društvenim utjecajem, stvarati inovativna rješenja za društvene probleme i pokrenuti društveno odgovorne poduzetničke projekte.

Kada, gdje, kako?

Datum: 28.4.

Vrijeme: 14:00 – 16:00 h

Mjesto: Rochester Institue of Technology, Ul. Damira Tomljanovića 15

 

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za učenje, razvoj i povezivanje s drugim mladim poduzetnicima/cama. Prijavite se odmah i budite dio pozitivnih promjena u društvu!