1. Početna stranica
  2. Novosti
  3. Predstavljanje programa Social Impact Award!

Predstavljanje programa Social Impact Award!

Pridruži se zajednici mladih inovatora koji svoje namjere pretvaraju u djelo te osvoji vrijedne nagrade u sklopu natjecanja “Social Impact Award”. Svoju već postojeću ili novu ideju mladi iz cijele […]

Pridruži se zajednici mladih inovatora koji svoje namjere pretvaraju u djelo te osvoji vrijedne nagrade u sklopu natjecanja “Social Impact Award”.

Svoju već postojeću ili novu ideju mladi iz cijele Hrvatske mogu prijaviti na natjecanje Social Impact Award te osvojiti novčane nagrade i put u Prag na SIA Summit 2020!

Projekt je osmišljen kao niz događaja i radionica usmjerenih prema širenju svijesti o društvenom poduzetništvu, podučavanju vještinama neophodnih za realiziranje ideja! Social Impact Award program omogućava najboljim timovima realizaciju poduzetničkih pothvata, pružajući pristup različitim mrežama vršnjaka i profesionalaca na putu do uspjeha.
Ovim besplatnim programom podupiremo dvije specifične skupine: mlade ljude koji žele pozitivne promjene u društvu u kojem se nalaze, i mlade društvene poduzetnike koji se suočavaju s najsloženijim problemima današnjice. Podupiremo poduzetništvo s pozitivnim društvenim utjecajem zajedno s 4 osnovna područja: svjesnost, edukacija, podrška i zajednica.

Organiziramo događaje i radionice kako bi povećali svjesnost o važnosti društvenog poduzetništva.

Zašto SIA?
SIA je međunarodno priznati program koji se provodi u 15 država te na njemu aktivno svake godine sudjeluju stotine mladih! Projekt pruža veliku priliku mladima za upoznavanje mladih iz drugih država kroz naš kutak inspiracije!

Što je #SocialImpactAward, društveno poduzetništvo i kako biti dio programa, možeš saznati na službenom predstavljanju u četvrtak, 17. ožujka 2020. godine u Algebra LAB-u (Vukasovićeva 1,Zagreb) u 16:00 sati. Prijavi se!

Tijekom predstavljanja projekta programa imat ćete priliku čuti o programskom planu za ovu godinu.
Radionicama koje će se održati u 3 grada (Zagreb, Osijek, Split) te će se predstaviti bivši sudionici i pobjednici projekta koji će ispričati svoje iskustvo i svoje priče.


Za sudjelovanje se mogu javiti studenti i mladi između 14 i 30 godina starosti.

Prijaviti se mogu sve nove ili postojeće ideje koje rješavaju društvene ili ekološke probleme te da se s realizacijom istih nije započelo prije 1.1.2019. godine.

Sudionici su raspoređeni u dvije specifične skupine:

  1. „future changemakers“: svi mladi koji razmišljaju o pokretanju neke vrste društvenog poduzetništva, oni koji traže inspiraciju od već postojećih društvenih poduzetnika, i
  2. “društveni poduzetnici”: svi mladi koji već znaju i imaju ideju za pokretanje društvenog poduzetništva ili su već pokrenuli isto

Prvi korak je najteži, zato smo mi tu da ti pomognemo, napravi prvi korak i vidimo se 17.03. u Algebra LAB