1. Početna stranica
  2. Novosti
  3. Odradili smo službeni Kick-Off za 2023. godinu!

Odradili smo službeni Kick-Off za 2023. godinu!

Kick-Off program za 2023. godinu Jučer smo organizirali iznimno inspirativan Kick-Off događaj, tijekom kojeg smo sudionicima podrobno prezentirali koncept društvenog poduzetništva te Social Impact Award program za 2023. godinu. Uz […]

Kick-Off program za 2023. godinu

Jučer smo organizirali iznimno inspirativan Kick-Off događaj, tijekom kojeg smo sudionicima podrobno prezentirali koncept društvenog poduzetništva te Social Impact Award program za 2023. godinu. Uz to, pružili smo im osvrt na prethodna izdanja ovog programa, kako bi bolje shvatili što ih očekuje i kakve su mogućnosti pred njima.

Naši prošlogodišnji SIA pobjednici, Ema i Frane, također su se pridružili Kick-Off meetingu te iznijeli svoja iskustva i korisne savjete za buduće SIA sudionike.

Neka od pitanja na koja su dali svoj osvrt:

  • Kako ste došli na ideju o svom projektu i što vas je potaknulo da se prijavite za SIA program?
  • Koji su bili najveći izazovi s kojima ste se suočili/suočavali tijekom rada na projektu/cijelog programa i kako ste ih prevladali?
  • Jeste li stekli neke korisne vještine tokom sudjelovanja u programu koje ćete primjenjivati i u budućnosti?
  • Kako je osvajanje SIA nagrade utjecalo na vas, vašu okolinu i na rad vašeg tima?
  • Imate li nekih planova za budućnost svog projekta ili možda neke nove ideje o tome kako nastaviti stvarati pozitivan utjecaj u vašoj zajednici?

A podijelili su i korisne savjete:

„Prijavite ideju bez obzira na to koliko velika i kompleksna bila. Djelujte lokalno, a mislite globalno! Krenite s malim promjenama u svojim lokalnim zajednicama jer nikada ne znate kamo će vas put odvesti.“, savjetovao je Frane.

Ema je poručila da postupak prijave nije težak te da se svakako isplati pokušati.

Oni oboje sad rade na daljnjim idejama. Ema je sa svojim timom osnovala udrugu, a Frane radi na drugim projektima lokalnog značaja u suradnji s Turističkom zajednicom grada Omiša.

 

Četvrto izdanje programa Social Impact Award kuca nam na vrata, nemoj ga propustiti! 🙂

 

Želiš pratiti sve novosti vezane uz Social Impact Award program? Prijavi se na naš newsletter.