1. Početna stranica
  2. Novosti
  3. Jeste li spremni za ovogodišnju rundu Social Impact Awarda?

Jeste li spremni za ovogodišnju rundu Social Impact Awarda?

Imaš u glavi poduzetničku ideju no ne znaš kako istu pretvoriti u djelo? Mi znamo, pa stoga nastavi čitati. 🙂 Što je Social Impact Award? Social Impact Award nacionalni je […]

Imaš u glavi poduzetničku ideju no ne znaš kako istu pretvoriti u djelo?

Mi znamo, pa stoga nastavi čitati. 🙂

Što je Social Impact Award?

Social Impact Award nacionalni je program koji provodimo u Hrvatskoj već četvrtu godinu zaredom.

Sastoji se od niza događaja i radionica usmjerenih širenju i podizanju svijesti o društvenom poduzetništvu. Kroz program podučavamo sudionike vještinama koje su neophodne za pretvaranje ideja u poduzetničke pothvate te pružamo pristup mentorima i profesionalcima u provedbi ideje. U samoj završnici programa ideje se pitchaju ispred stručnog žirija, a najbolja tri tima odnose financijsku podršku s ciljem daljnjeg realiziranja svog projekta.

Krećemo za 3, 2, 1…

S prvom fazom projekta krećemo vrlo brzo, točnije već 28. veljače u 17h!

Kick-Off događaj bit će održan u online verziji, a moći ćeš saznati sve informacije o SIA programu, o društvenom poduzetništvu te ćeš iz prve ruke čuti iskustva  prošlogodišnjih pobjednika.

Nešto više o našim prošlogodišnjim SIA pobjednicima

  • Frane Marušić jedan je od prošlogodišnjih SIA pobjednika 2022. Franin projekt O`Bus, inovativna je ideja za aplikaciju pomoću koje bi se mogli pratiti svi autobusi u javnom prijevozu. Cilj aplikacije je s jedne strane omogućiti putnicima da vide gdje se autobus nalazi te ukoliko dođe do prometnih gužvi, putnici mogu pametnije iskoristiti vrijeme umjesto čekati na stanici. S druge strane, prijevoznik na ovaj način može zadržati veći broj trajnih korisnika povezujući njihovo zadovoljstvo, uštedu vremena i kvalitetu javnog prijevoza.
  • Ema Sedlić, naša prošlogodišnja pobjednica SIA community voting-a osmislila je, zajedno sa svojim timom, projekt Synergy. Ideja je bila osmisliti platformu za razmjenjivanje materijala o učenju te davanje instrukcija od učenika prema drugim učenicima

Također, Frane i Ema nakon pobjede na SIA 2022 Croatia, imali su priliku otputovati u Beč na SIA Summit 2022. Događaj koji okuplja više od 120 mladih društvenih inovatora iz Europe, središnje Azije i istočne Afrike te je isključivo osmišljen za SIA pobjednike.

 

Prijavi se na Kick-Off i nauči kako pokrenuti poduzetnički projekt

Sudjelovanje u samom programu je besplatno. Bitno je da imaš između 16 i 30 godina, i naravno, dobru volju.

Prijaviti se možeš putem linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegqTNz8H-ZWdGFK-LtUbm_kOox5Rg2O95bwiSZO-FYe4QBfA/viewform

Osmisli, razvij, testiraj, i implementiraj svoje novo rješenje za poboljšanje lokalne zajednice!

Četvrto izdanje programa Social Impact Award kuca nam na vrata, a HUKI ga provodi u suradnji sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade.

Saznaj i nauči kako pokrenuti poduzetnički projekt!

Prijavi se odmah!

P.S. nažalost ne možeš sudjelovati na ovom eventu, no rado bi primio/la daljnje obavijesti o programu i idućim aktivnostima na svoj e-mail? Nema frke, prijavi se ovdje na mailing listu:
https://forms.gle/2riyoVAAYCUAHnoFA