• I vi možete promijeniti svoju zajednicu!

  Ako  mislite da studenti ne mogu sami kreirati svoje radno mjesto i baviti se poslom koji će voljeti, donosimo vam primjere pobjednika SIA prethodnih godina. Oni su se uvjerili da mogu utjecati na mijenjanje svoje zajednice i nešto učiniti da riješe probleme u društvu koji su ih frustrirali.

   

  1. Idepart, sudionik Social Impact Awarda 2011, nudi jednostavnu infrastrukturu da kreirate, organizirate i proširite svoju inicijativu, podržite druge u rješavanju problema lokalne zajednice te postanete aktivan građanin.

  idepart

  2. Zanima vas koji je vaš idealan posao? Koja će vam karijera pomoći da ostvarite svoje snove? Bez obzira na vašu dob, spol, obrazovanje i radno iskustvo, Whatchado, pobjednik Social Impact Awarda 2011, će vam omogućiti da pregledate razne životne i profesionalne priče, inspirirate se i otkrijete svoj životni poziv.

  whachado

  3. Svijet je prepun društvenih problema koje treba rješavati. Oni koji imaju dobru ideju često je ne mogu realizirati jer nemaju adekvatnu podršku. U pomoć stiže Verein, austrijski sudionik Social Impact Awarda, kao platforma koja okuplja, organizira i educira ljude da mijenjaju svijet na bolje.

  verein ep

  4. Prema nekim procjenama, u Hrvatskoj ima preko deset tisuća beskućnika, koji zbog predrasuda teško nalaze posao. U gradovima poput Praga, situacija je još gora. Ali Pragulic, prošlogodišnji pobjednik Social Impact Awarda u Češkoj, je pronašao rješenje za taj problem – beskućnike će obučiti da postanu turistički vodiči!

  pragulic

   

Leave a reply.