1. Početna stranica
  2. Novosti
  3. Otvorene prijave za program Social Impact Award

Otvorene prijave za program Social Impact Award

Social Impact Award je program koji mladim timovima omogućuje razvoj poslovnih ideja, bespovratna financijska sredstva te sudjelovanje na SIA Summitu u Pragu! Prijave su otvorene do 22. lipnja. Social Impact Award program pokrenut je […]

Social Impact Award je program koji mladim timovima omogućuje razvoj poslovnih ideja, bespovratna financijska sredstva te sudjelovanje na SIA Summitu u Pragu! Prijave su otvorene do 22. lipnja.

Social Impact Award program pokrenut je 2009. godine od strane Impact Hub Vienna, u partnerstvu sa Zakladom Erste i Vienna University of Economics and Business. Fokus ovog programa je na mladima do 30 godina starosti koji su voljni pridonijeti radu na društvenoj promjeni i biti dio razvoja društvenog poduzetništva u svijetu. Program se danas provodi u više od 15 zemalja Europe, Azije i Afrike te obuhvaća više od 8.000 studenata i mladih godišnje.

SIA Hrvatska kao licencirani nacionalni program provodi se po peti puta. U Hrvatskoj program provodi udruga Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, čiji je cilj promicanje poduzetništva, društvenih inovacija, umrežavanja te razvoj osobnih vještina za zapošljavanje i osobni napredak, uz partnere Printlab, L’Oréal i Erste Banka.

Kroz Social Impact Award program tijekom 2020. godine želimo surađivati s velikim brojem studenata/ica i mladih koji žele razviti svoje poslovne ideje. Program mladima omogućava mentorstvo i savjete stručnjaka tijekom pred-inkubacije (razvoj poslovnih ideja) i inkubacije (razvoj i testiranje poslovnih modela), a najbolji timovi među prijavljenima osvojit će i bespovratnih 1000€ za početak poslovanja te sudjelovanje na SIA Summitu u Pragu.

Moguće se prijaviti samostalno ili u timu putem naše platforme, a 8 najboljih timova ulazi u proces inkubacije u razdoblju od 3 mjeseca.

Za sudjelovanje u programu mogu se prijaviti studenti i mladi do 30 godina starosti, a prijave za nove poslovne ideje koje rješavaju društvene ili ekološke probleme otvorene su do 22. lipnja 2020. putem platforme http://croatia.socialimpactaward.net.

 

Registrirajte se

You need a valid social network account to register for the website.

× Zatvori