Navigation

PRIDRUŽI NAM SE NA SIA PROGRAMU 2023!

 

Čekaju te…

1. Online Kick-Off event

    • Nauči više o Social Impact Award programu, upoznaj se sa SIA pobjednicima 2022 i saznaj zašto je baš društveno poduzetništvo važno.

2. Radionice o poduzetništvu u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu u ožujku i travnju 2023.

    • Nauči više o društvenom poduzetništvu, upoznaj se sa stvarnim primjerima društvenih poduzeća, prođi kroz tehnike za generiranje ideja, nauči raditi na Impact Canvasu, upitaj stručnjake sve što te zanima, umreži se s drugim mladim talentima i još mnogo više!

3. Dvodnevni bootcamp program za 50 sudionika u Zagrebu 16. i 17.5.2023.

    • Spreman si za iduću fazu? Odlično! Odaberi svoju ideju i prođi kroz intenzivni program tijekom kojeg ćeš naučiti kako ideju pretvoriti u uspješni poduzetnički pothvat i kreirati vlastiti business plan.

4. Prijava ideje

5. Inkubacija i mentorska podrška

    • Ako ti se sreća nasmiješi, bit ćeš među 10 timova koji će imati priliku dobiti mentorsku podršku tijekom ljeta i dodatno razviti svoju ideju. Osim toga, na kraju inkubacijskog procesa moći ćeš prezentirati ideju našem stručnom žiriju i osvojiti novčanu nagradu, kao i put na SIA Summit u Beograd!

6. SIA Summit u Beogradu

    • Budi dio zajednice mladih lidera koja se sastoji od više od 100 prošlih i novih pobjednika SIA programa koji dolaze iz više od 15 različitih država i tri kontinenta. Uz to, nabildaj svoje znanje dodatnim radionicama, predavanjima i posjetima lokalnim poduzetnicima na kojima ćeš moći čuti brojne savjete od stručnjaka iz raznih područja. Zvuči odlično, zar ne?

 

Skoro ste gotovi

Morate se registrirati kako biste glasovali.

× Zatvori