Prijavi se!

Prijavite se u našu inkubaciju i podignite svoju ideju na višu razinu. Saželi smo sve najvažnije informacije koje su vam potrebne za pripremu uspješne prijave.

Naša inkubacija vam pruža sve resurse i podršku potrebnu za transformaciju vaše ideje u uspješan pothvat. Budući da imamo samo ograničena mjesta, molimo sve zainteresirane da podnesu prijavu. To omogućuje našem stručnom žiriju da odabere najperspektivnije ideje na temelju potencijala za učinak, stupnja inovacije, izvedivosti i timskog kapaciteta.

Uspješni podnositelji zahtjeva imaju pristup širokom rasponu mogućnosti, uključujući sljedeće:

 • Mentorstvo i podršku u validaciji poslovnih modela i modela utjecaja, izradi prototipa ideje, stvaranju prvih pratitelja i klijenata.
 • Priliku za dobitak SIA nagrade koja uključuje financiranje, priznanje i ulaznicu za naš godišnji SIA Summit.
 • Veza s međunarodnom zajednicom alumnija koju čini više od 1000 društvenih poduzetnika iz više od 25 zemalja.

Proces prijave

 1. Provjera prihvatljivosti

  Naš lokalni tim SIA-e pregledava sve prijave kako bi se uvjerio da zadovoljavaju formalne kriterije prihvatljivosti.

 2. Selekcija žirija

  Naš žiri sastavljen od stručnjaka iz privatnog, javnog i pluralnog sektora ocjenjuje prijave na temelju naših kriterija ocjenjivanja.

 3. Objava finalista

  Naš lokalni tim najavljuje finaliste koji će moći prisustvovati inkubaciji.

 4. Povratna informacija prijavama

  Naš lokalni tim pruža svim kandidatima (ne samo finalistima) mogućnost dobivanja povratnih informacija o njihovoj prijavi.

Kriteriji prihvatljivosti za sudjelovanje na SIA

Zadržavajući dosljedne kriterije prihvatljivosti, u stanju smo ispuniti svoju misiju pomaganja mladima da poduzmu prve korake u svijetu društvenog poduzetništva. Podnositelji prijave moraju ispunjavati sljedeće kriterije:

 1. Kako bismo održali fokus naših ponuda za mlade, svi članovi glavnog tima kandidata moraju biti u dobi od 16 do 30 godina.
 2. Pozdravljamo i ideje koje još nisu provedene i ideje u ranoj fazi provedbe. Međutim, ideje u ranoj implementaciji mogu se prijaviti samo ako je projekt utemeljen nakon 1. siječnja prošle godine.
 3. Projekti koji podnose prijavu ne smiju dobiti značajna formalna sredstva za pokretanje poslovanja do trenutka podnošenja prijave. To se definira kao formalna bespovratna sredstva iz vanjskih izvora koja premašuju vrijednost od 6 000 EUR (npr. ulaganja u anđele, bespovratna sredstva, nagradni novac itd.).
 4. Podnositelj zahtjeva nije smio sudjelovati u inkubaciji SIA-e s istom idejom s kojom se prijavio niti je prethodnih godina dobio SIA nagradu.

Iskustva prethodnih sudionika

 • Najbolja stvar koja se dogodila za Get Work tim pri startanju nase platforme, je ulazak u program Social impact award. Ušli smo u program i pobjedili u finalu iako je konkurencija bila velika i oštra. Danas se možemo pohvaliti visokim MRR-om provizijama od usluga, najma i nekretnina. U prvom tjednu programa svih 5 dana smo proveli s voditeljom programa i mentorom.

  Benefiti programa su: velika marketinska ekspanzija nase ideje i prepoznatljivost proizvoda kao inovacije. Danas smo, nakon 4 godine od pobjede, još u procesu razvoju proizvoda i to pokazuje kako dugotrajan proces od ideje do proizvoda može biti ali sigurno nećemo odustati,

  Finalist Mario Marević Get Work
 • Biti SIA finalist je zaista nešto posebno jer imate priliku predstaviti svoje ideje pred svijetom i upoznati druge ljude koji čine društvene promjene kao i vi. Osim toga, imate priliku slušati razna predavanja koja vam mogu pomoći pri razvijanju poduzetničke ideje, a uz pomoć alumni networka ulazite u zajednicu koja vas nadalje motivira da napravite promjenu u svijetu. Zaista jedno nezaboravno iskustvo!

  Finalist Frane Marušić O’BUS

Program

 1. Otvorene prijave

  Putovanje počinje ovdje. Prijavu možete službeno predati!

 2. Zatvorene prijave

  Rok za prijavu je istekao i prijave su zatvorene. Naš stručni žiri odmah će početi pregledavati prijave.

 3. Proglašenje finalista

  Najperspektivniji pothvati odabrani za sudjelovanje u inkubaciji bit će objavljeni.

 4. Povratna informacija

  Za one koji nisu uspjeli u našu inkubaciju, putovanje ovdje ne staje. Svi podnositelji zahtjeva mogu dobiti povratne informacije o svojoj prijavi od našeg stručnog žirija, dajući im potrebne informacije kako bi nastavili raditi na svom pothvatu.