Navigation

Social Impact Award (SIA) najveće je europsko studentsko natjecanje u području društvenog poduzetništva, koje od svog početka 2009.g. ima cilj potaknuti društveno poduzetništvo među studentskom populacijom.

Pridružite se studentima iz drugih SIA zemalja srednje i istočne Europe (po prvi puta ove godine sudjeluju Gruzija i Tunis!) te postanite dio jedne veće i bolje zajednice.

RADIONICE I EDUKACIJA

Program će započeti u drugoj polovici ožujka serijom radionica (CityYouth#Challenge) u Zagrebu, Dubrovniku, Osijeku i Kutini. Radionice će biti jednodnevne i dvodnevne, na kojima će se slušati predavače na temu društvenog poduzetništva, kako stvoriti održivi poslovni model te započeti vlastiti „impact venture“. Radionica je besplatna i, osim stjecanja raznih znanja i vještina, odlična je prilika upoznati ostale ljude sa kojima ćete možda željeti započeti novi projet i time promjeniti jedan (mali) svijet na bolje. Zašto ne? Tri iskusna govornika će pokriti teme:

i) generiranje ideja

ii) impact lab te

iii) poslovno modeliranje

Sudionici radionica zatim mogu pitchati svoje ideje i dobiti priliku dospjeti u finale sa ostalim sudionicima. Točan datum održavanja radionica biti će uskoro objavljen na website-u i našoj FB stranici 😉

Ako nisi u mogućnosti sudjelovati u radionicama (posao, faks ili ti se jednostavno neda), dio zanimljivog sadržaja možeš naći ovdje. Cilj je osigurati pokrivenost teme i omogućiti dostupnost edukacijskog sadržaj širom Hrvatske. Video sadržaje će snimati profesionalan tim.

NATJECANJE, NAGRADE I SIA SUMMIT

Prijavi se za sudjelovanje ovdje na website-u između 1. travnja i 15. svibnja 2017.. Cijenjeni žiri će odabrati tri najbolja tima između prethodno izabranih finalista najkasnije 5. lipnja. Konačna odluka o najboljim timovima će se donijeti na temelju i) društvenog utjecaja, ii) kompetentnosti tima te iii) održivosti poslovnog modela prema prethodno definiranim kriterijima SIA tima. Od tri izabrana tima, jedan će biti nagrađen u iznosu od 1.500 EUR i dobiti priliku sudjelovati na SIA Summitu u Beogradu krajem listopada 2017., gdje će se okupiti pobjednici iz svake zemlje. Nagrada najboljem timu uključuje isto personalizirani inkubacijski program u periodu od 3 mjeseca kreiran od strane Impact Huba Zagreb (Incubate.me). Preostala dva tima iz finala će imati pristup coworking prostoru Impact Huba Zagreb te njegovoj globalnoj mreži tijekom tri mjeseca kako bi dalje razvijali svoje ideje.

U slučaju da se odmah želite priključiti natjecanju sa svojom idejom ili projektom – samo klikni na PRIJAVI SE i popuni on-line prijavnicu.

Izvješće i dojmove o SIA 2016. možete vidjeti OVDJE

SOCIAL ENTREPRENEURSHIP FESTIVAL

Pridružite našem Social Entrepreneurship festivalu, prvome takvoga tipa, koji će se održati u rujnu 2017.. Dođi i upoznaj cool društvene projekte, udruge i start-upove, saznaj o najnovijim događanjima i pokušaj networkati sa ostalima kako bi lakše uspio ostvariti svoju ideju. Svi detalji o festivalu biti će uskoro objavljeni.

KLJUČNE INFO

  • Sudjelovanje je u potpunosti besplatno  Natjecanje je dostupno svima između 18 i 30 godina starosti te barem jedan član tvoga teama mora biti student
  • Rok za prijavu: 15.05.2017.
  • Inicijalna potpora od EUR 1.500 i sudjelovanje na SIA Summitu za pobjednički team + slobodan pristup Impact Hub mreži i co-working prostoru za sve finaliste
  • Ljetni inkubacijski program za pobjednički team
  • Prilika za praksu u jednom od social enterprise za sve sudionike

Skoro ste gotovi

Morate se registrirati kako biste glasovali.

× Zatvori