Navigation

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Ne znam je li moja ideja dovoljno dobra da se prijavim. Što da radim?

Obavezno se prijavi! Sudjelovanjem u Social Impact Award programu ne možeš ništa izgubiti, a radionice i kontakt s drugim polaznicima ti mogu pomoći da konkretiziraš svoju ideju. Pogotovo ako je tvoja ideja nova, nagrada ti pruža dobru priliku da je razviješ.

A čak i ideje koje su u veoma ranoj fazi razvoja mogu osvojiti Social Impact Award – dok god su dobre i jasno razrađene, uz tim koji ima snage i volje da ih implementira.

→ Nemam ideju, ali me interesira tema i natjecanje. Mogu li svejedno prisustvovati radionicama, kick-off događaju i ceremoniji dodjele nagrada, bez registracije?

Da! Pridruži nam se na svim Social Impact Award događajima. Svaka radionica, Kick-off i ceremonija dodjele nagrada su potpuno besplatni i bilo bi nam zadovoljstvo da baš tebe ugostimo!

Registracija nije obavezna, ali bi nam veoma značila zbog planiranja.

→ Što se dešava nakon što prijavim svoju ideju?

Sva prava na ideju koju prijavljuješ naravno ostaju u tvojim rukama. Mi ćemo objaviti kratak opis na našoj web stranici i sačuvati je u našim publikacijama i objavama za medije, tako da tvoja ideja može da inspirira tvoje vršnjake, ali i druge ljude (medije, potencijalne partnere, volontere).

→ Kada se proglašavaju pobjednici?

Proglašenje pobjednika će održati na završnici projekta. Više detalja bit će objavljeno unaprijed na www.croatia.socialimpactaward.net.

→ Mogu li prijaviti više od jednog projekta?

Da, možeš, samostalno ili kao tim. Ipak, svaka prijava mora imati dobro definiran projekt, te kompletno ispunjenu prijavu (pogledaj Vodič za prijavu).

→ Koje su moje obaveze ako postanem Social Impact Award finalist?

Ako postaneš SIA finalist, imaš obavezu posvetiti se svom projektu tijekom inkubacije (od srpnja do rujna). Ovo uključuje – razvoj biznis modela i koncepta, prototip i prve korake u implementaciji (ovisno o razini razvoja ideje). Kao finalist imaš priliku osvojiti glavnu nagradu..

→ Koje su moje obaveze ako postanem Social Impact Award pobjednik?

Kao pobjednik Social Impact Award obvezuješ se sudjelovati na SIA Summitu Social Impact Award Summit pruža ti priliku predstaviti razvoj svoje ideje ispred cijele SIA međunarodne zajednice. 

Tamo imaš još jednu priliku inspirirati druge i uvjeriti ih u snagu svojeg projekta. 

 

 

Skoro ste gotovi

Morate se registrirati kako biste glasovali.

× Zatvori