Navigation

ACT Grupa je zajednica stvaratelja promjena koja jača ekosustav impact ekonomije u Hrvatskoj i regiji srednje i istočne Europe. Kroz strukturirane i korisnicima prilagođene programe potpore, fokusirane na edukaciju, umrežavanje i financijsku podršku, omogućavamo brzi rast poduzeća s pozitivnim društvenim utjecajem. Povećavamo društveni utjecaj i investitora i poduzetnika.

Mi radnici i radnice ACT Grupe njegujemo sljedeće trajne vrijednosti koje se oslikavaju i u metodama rada organizacije: osobna odgovornost, otvorenost, participativnost, solidarnost, suradnja i transparentnost.

Naše korisnike želimo potaknuti da budu inovativni, da razmišljaju van okvira, da budu fokusirani i ustrajni, da brinu za ljude, za svoj tim, da njeguju pitanje zašto rade poduzetnički pothvat, imaju jaki utjecaj i agilni proaktivni pristup, da budu spremni na neuspjeh kao način učenja.

Naša vizija je: ekosustav koji omogućuje brzi rast poduzećima s društvenim utjecajem.

O onome što radimo, kako radimo i kako smo došli do onoga što je ACT Grupa danas, možeš pročitati u knjizi Pank poduzetnici, prvoj hrvatskoj knjizi o društvenoj ekonomiji, razvoju neprofitnih poduzeća te profitnih poduzeća sa snažnim društvenim utjecajem.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close